Care este cel mai inspirat cadou de sarbatori?

 

Cu totii dorim sa oferim un cadou de sarbatori cat mai inspirat. Daca ne gandim la urarile pe care le facem persoanelor la diferite evenimente, ele suna cam asa: „Multa sanatate! Multa fericire! Multa iubire! Multe impliniri! Sa ai parte de tot ce iti doresti!” etc. Evident, daca tot facem acele urari, chiar ne dorim ca ele sa se implineasca si sa nu ramana doar la stadiul de urari.

Cum putem pune in practica toate aceste urari?

In primul rand, ca toate acele urari sa se indeplineasca, avem nevoie de ajutor. De cele mai multe ori nu stim ce ne dorim cu adevarat, ce inseamna fericirea adevarata pentru noi sau cum sa primim si sa oferim dragoste care sa ne implineasca. Bineinteles, sfaturile prietenilor si ale familiei sunt de ajutor, dar de cele mai multe ori acestia sunt subiectivi. Cel mai bine e sa apelam la ajutorul specialistilor care sa ne ghideze in acest proces de autocunoastere. Astfel, nu riscam sa ramanem prinsi intr-un sablon de fericire promovat de societate si care noua nu ni se potriveste. In al doilea rand, avem nevoie ca fericirea, bunastarea si satisfactia cu viata sa fie pe termen lung, nu doar pe termen scurt. Un cadou de sarbatori precum un parfum nou, o bluza noua, ne bucura pe moment si avem impresia ca suntem mai fericiti. Dar cand viata revine la normal si spiritul sarbatorilor dispare, acea fericire aparuta odata cu cadourile, dispare si ea. Haideti sa ne gandim la urmatorul aspect: Cum ar fi ca urarile pe care le faceti celor dragi sa fie bazate pe un cadou de sarbatori pe care doriti sa il oferiti? Daca luati un parfum, sa ii urati persoanei un an parfumat! Credeti ca asta isi doreste cu adevarat?

Cum putem oferi fericire si bunastare oamenilor?

Cele descrise mai sus se pot obtine prin sedinte individuale de coaching, in care coachul ghideaza persoana care a primit voucherul spre indeplinirea dorintelor. Daca isi doreste sa isi creasca nivelul de fericire, prin tehnici validate, teste psihometrice si discutii pertinente, aceasta va fi ghidata spre atingerea unui nivel mai crescut de fericire si totodata spre mentinerea acelui nivel pe termen lung. Indiferent de obiectivul spre care persoana tinde, coachul o va ghida spre atingerea acestuia.

Beneficiile achizitionarii unui voucher cu sedinte de coaching drept cadou de sarbatori

Economia de timp

 • Voucherul poate fi achizitionat doar lasandu-ne un mesaj si noi va vom contacta pentru mai multe detalii.
 • Astfel, nu pierdeti timp si energie prin oras, ca apoi sa ajungeti obositi acasa.

Personalizarea

 • Putem personaliza voucherul cu un mesaj dorit de voi, mesaj pe care il putem gandi si impreuna.
 • Putem trimite noi acest cadou de sarbatori persoanei si sa jucam rolul Mosului, astfel incat surpiza sa fie cat mai mare.

Siguranta

 • Voucherul e achizitionat din siguranta propriei case, fara a fi nevoie sa va expuneti la multimi de oameni, unde e greu sa mentineti distantarea sociala.
 • Plata se poate realiza prin transfer bancar, iar banii vostri vor fi in siguranta si bine investiti.

Efectul garantat al cadoului

 • Oferim rezultate 100% si ne asiguram ca urarea voastra si obiectivul persoanei va fi indeplinit prin acest cadou de sarbatori.

Cateva cuvinte despre o sedinta de coaching

 • Intalnirile pot fi organizate online sau in cabinetul de coaching, cu toate masurile de siguranta conform distantarii sociale.
 • O intalnire dureaza 1h 30m, timp in care se aplica diferite metode si tehnici de indeplinire a obiectivului clientului.
 • Coachul va fi Andreea Busecan, psiholog organizatioanal si coach acreditat in metoda psihologica cognitiv-comportamentala, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul HR.
 • Coachul ramane disponibil intre sesiuni, pentru suportul de care are nevoie clientul in implementarea celor discutate.
 • Sesiunile pot fi organizate saptamanal sau la 2 saptamani.
Daca intentionati sa aduceti fericire in casele oamenilor, oferiti-le un cadou de sarbatori transpuns intr-o experienta alaturi de un coach, care ii va ajuta sa isi cresca nivelul de fericire si bunastare pe termen lung. Mai multe detalii despre voucherele cadou gasiti aici. Voi cat de fericiti si impliniti sunteti? Daca doriti, puteti testa acest cadou de sarbatori printr-o sedinta de coaching gratuita. Scrieti-ne si povestim cu mare drag! Cu prietenie, Echipa BacktoBasics

Author: Andreea Busecan

Updated: 2020/12/19)