Dezvoltam echipe prin jocuri si multa voie buna.

Team building in natura

Mai jos gasesti cateva dintre programele noastre de team building.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

Team Building „Viata la sat”

O zona plina de traditii, care ne apropie de valorile esentiale si promoveaza relatii sincere, autentice. Veti avea parte de activitati specifice vietii la tara. De la mulsul vacii si stransul fanului, la plimbari cu caruta si mestesug popular.

 

„Survivors” Team Building

Lupta pentru un scop comun este un stimulent puternic pentru consolidarea relatiilor. Activitatile vor avea ca tema supravietuirea: apararea resurselor, activitati de comert si crearea unui mijloc de transport pentru a evada.

Team Building „Viata bate filmul”

Un team building unde creativitatea este pusa in valoare cu activitati demne de Hollywood. Participantii dau viata personajelor intr-o lume imaginata de ei.

 

 Team Building „We are pirates”

Un program in care participantii, transpusi in pielea unor pirati si impartiti in echipe, trec prin mai multe probe pentru a-si demonstra abilitatile.

 

„Explorers” Team Building

 

Un program de treasure hunt unde, pornind de la o harta si niste ghicitori, participantii cauta indicii si trec prin probe de aventura in cursa pentru comoara.

 

„Army Camp” Team Building

O aventura cu tematica militara care, cu siguranta va pune echipele in forma. Sub comanda generalilor nostri, participantii vor trece printr-o serie de activitati specifice care ii va tine in continua alerta.

„Sports Day” Team Building

Sportul incurajeaza spiritul de echipa, iar combinat cu activitati  gandite special sa starneasca amuzamentul, garanteaza o zi memorabila alaturi de colegi.

Cum organizam un team building?

 

 

  • Incepem orice team building de la analiza de nevoi. Prin discutii cu managementul si membrii echipei identificam dificultatile existente si stabilim obiectivele team building-ului.
  • Dezvoltam programul de activitati pornind de la concluziile analizei.
  • Pe parcursul programului de team building discutam despre rolul si rezultatele fiecarei activitati si scoatem in evidenta comportamentele care se doresc a fi adoptate.
  • La finalizarea programului de team building, oferim feedback si trasam cateva obiective de echipa care vor fi urmarite la munca, pentru imbunatatirea relatiilor, a comunicarii si implicit a rezultatelor.

Team building la birou

Relatiile intre colegi si lucrul in echipa necesita multa investitie de timp, efort si incredere pentru a deveni productive. Prin urmare, dezvoltarea si managementul echipei este un proces continuu si nu un eveniment organizat o data pe an.

Mentine si intareste beneficiile obtinute in team building prin activitatile noastre si prin jocurile corporate desfasurate la birou: jocuri de comunicare si cunoastere, cu focus pe lucrul in echipa. Iata cateva exemple de activitati ale unui team building indoor gandite pentru dezvoltarea unor abilitati specifice:

  • Comunicare:     “Imaginea de ansamblu” – Prin jocuri de comunicare verbala, echipa trebuie sa ajunga la un obiectiv bine stabilit. Pe baza observatiilor, putem face recomandari pentru imbunatarirea comunicarii in cadrul echipei.

  • Dezvoltarea relatiilor    “Panoul cu poze – permite echipei sa rememoreze momentele importante din istoria echipei. Activitatea ajuta la coeziunea echipei si la cresterea motivatiei de a lupta pentru un scop comun.

  • Munca contracronometru in gasirea solutiilor:    “Jocuri de inteligenta” – provoaca echipa in gasirea de solutii la probleme si scenarii logice.  Noi observam punctele forte si cele slabe ale echipei in momente de criza si presiune, iar pe baza acestor observatii formulam cateva recomandari.

  • Munca in echipa:    “Activitati de constructie” – turnuri, barcute, catapulte. Membrii sunt angrenati in atingerea unui rezultat palpabil, ca trofeu al muncii in echipa. De asemenea, au ocazia sa descopere calitati necunoscute ale colegilor.

  • Dezvoltarea caracterului:      “Jocuri de luare a deciziilor” bazate pe probleme concrete. Rezultatul scoate in evidenta valorile si principiile dupa care se ghideaza echipa in procesul de luare a deciziilor.

Un atelier dureaza intre 1-2 ore si poate fi realizat la orice ora doriti. Poate fi organizat chiar in cadrul unor sedinte care se doresc a fi mai dinamice si interactive, in pauza de masa, sau la finalul  programului.

Ne recomanda zecile de team building-uri realizate cu echipe mici, mijlocii si mari.

Scrieti-ne pentru o oferta personalizata:

Scrieti-i Andreei ce nevoi aveti si intalniti-o personal in cabinetul de coaching: