Tememeni si Conditii

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare „Regulamentul”) este aplicat de toate statele Uniunii Europene. S.C. BACKTOBASICS S.R.L., cu sediul social in Mun. Cluj Napoca, Str. Grigore Antipa, nr. 17A, etaj M, ap. 6, judetul Cluj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Cluj, sub nr. J12/1103/2017, C.U.I. 37255160, avand contul nr. RO16INGB0000999906730095, deschis la ING Bank, reprezentata legal de Busecan Andreea, in calitate de Administrator,  se aliniaza prevederilor Regulamentului si va informeaza cu privire la urmatoarele aspecte:

Societatea prelucreaza, in ceea ce va priveste, urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 1. Datele personale pe care le prelucram sunt: datele tale existente in Curriculum Vitae sau in baza noastra de date, referitoare la experienta profesionala, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la tine (mesaj pe site, email pe oricare din adresele de email cu terminatia backtobasics.ro) sau din alte surse (ejobs, Best Jobs, Linkedin, etc) atunci cand devii un potential candidat sau potential client.

Datele cu caracter personale mentionate mai sus au caracter exemplificativ. Aceste date pot fi colectate din urmatoarele surse:

 • de la clientii BackToBasics;
 • din contracte si documente auxiliare acestora, inclusiv in executarea relatiilor de munca/colaborare;
 • ca urmare a furnizarii acestora direct de catre persoana vizata;
 • cu obtinerea consimtamantului in cazurile prevazute de lege;
 • ca urmare a interactiunii noastre cu persoanele vizate (e.g. carti de vizita, liste de prezenta la evenimente);
 • din surse publice;
 1. Scopurile in care sunt prelucrate datele cu caracter personal:

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acelea de a va prezenta serviciile noastre sau de a va aduce la cunostinta oportunitati de locuri de munca. Astfel, colectam date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 • Oferirea de training si consultanta organizationala catre clientii nostri, persoane juridice si pentru personalul acestora;
 • Promovarea serviciilor BackToBasics;
 • Executarea contractelor cu furnizorii si partenerii;
 • In procesul de recrutare si gestionare a angajatilor/colaboratorilor nostri, sau, ocazional, pentru clienti.
 1. Temeiul prelucrarii:

Colectam date cu caracter personal in urmatoarele temeiuri:

 1. a) Executarea contractelor. Societatea noastra ofera servicii in exclusivitate catre persoane juridice, procesand astfel date cu caracter personal in executarea contractelor cu acestia;
 2. b) Consimtamantul persoanelor vizate. In unele cazuri, consimtamantul va fi considerat acordat prin faptul ca persoana vizata va avea initiativa transmiterii unor date cu caracter personal catre noi.
 1. Destinatarii datelor prelucrate:

Transmitem datele tale personale catre clientii firmei care ne contracteaza pentru a acoperi locurile de munca disponibile.

Vom face aceste prelucrari a datelor cu caracter confidential, asigurandu-ne insa intotdeauna ca luam masuri pentru protejarea datelor tale (spre exemplu, clauze contractuale de confidentialitate, acorduri de prelucrare a datelor cu caracter personal).

 1. Durata stocarii:

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si maxim 3 ani dupa finalizarea acesteia.      

 1. Va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:
 • dreptul de a avea acces la datele dvs:
 • dreptul de a solicita rectificarea datelor:
 • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor:
 • dreptul de a solicita stergerea datelor:
 • dreptul de a solicita transferul datelor (la portabilitatea datelor):
 • dreptul de a va opune prelucrarii:
 • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata a datelor.             

Toate aceste drepturi pot sa fi exercitate printr-o cerere trimisa pe adresa de email office@backtobasics.ro.

Orice nelamuriri aveti cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale, puteti sa ne contactati si telefonic la numarul 0744530969.

In situatia in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile, aveti posibilitatea sa va adresati cu o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Prezentul document cu Termeni si Conditii a fost actualizat astazi, 22.01.2019 urmand ca in viitor, ori de cate ori il modificam, sa facem publica noua varianta pe prima pagina a site-ului BacktoBasics.ro.

Aceasta varianta a Termenilor si conditiilor este disponibila la adresa https://www.backtobasics.ro/termeni-conditii/