Facilitam acensiunea individuala si de echipa, de la stadiul actual la cel dorit.

Coaching pentru rezultate 

 


 

Coachingul este un proces personalizat de invatare, care porneste de la nevoile specifice ale fiecarui client. Acesta are ca scop imbunatatirea performantei in mai multe arii ale vietii. Invatarea se concentreaza pe „aici si acum”, mai degraba decat pe trecutul sau viitorul indepartat.

Coachingul este forma de invatare care produce cel mai rapid si cel mai vizibil rezultate si schimbari. Totodata, rezultatele obtinute sunt si mai stabile in timp, decat in urma practicarii altor forme de invatare.

Specificatiile procesului de coaching personal si profesional:

Sesiunile de coaching se deruleaza prin intalniri individuale, personale sau online, avand o durata de 1h.

Impreuna cu clientii, analizam problematica existenta si stabilim, de comun acord, o serie de scopuri de atins.

In functie de aceste scopuri, stabilim si un numar aproximativ de intalniri si o anumita frecventa, care poate varia de la o intalnire pe saptamana, la una pe luna.

Printre formele de coaching pe care le practicam, enumeram leadership coaching, management coaching, life coaching, toate fiind un tip de coaching personal, unu la unu.

Pasi in derularea sesiunilor de coaching

Identificarea si setarea obiectivelor

Obiectivul se refera la ceea ce vrea clientul sa obtina, pana la o anumita data. De exemplu o performanta mai crescuta (ca venit, promovare, evaluare mai pozitiva). Sau, o calitate a vietii mai ridicata (mai putin stres, un echilibru intre viata profesionala si cea personala). 

Constientizarea realitatii prin reflectie

Pe baza discutiilor si a unor teste validate stiintific reies cateva concluzii legate de: a) angajamentele pe care clientul le are; b) punctele tari pe care le detine si care reprezinta oportunitati pentru o dezvoltare ulterioara; c) situatiile dificil de depasit si a obstacolelor existente.

Dezvoltarea unui plan de actiune

Impreuna cu clientul, se realizeaza un plan de actiune, concentrat pe doua aspecte: a) consolidarea motivatiei si a angajamentului fata de rezultatele dorite; b) dezvoltarea abilitatilor de rezolvare a problemelor in situatii dificile. Planul se concretizeaza in cativa pasi mici, usor de implementat.

Evaluarea si revizuirea planului

In aceasta etapa, coachul si clientul analizeaza succesul obtinut pe baza implementarii planului si stabilesc metode de sarbatorire pentru client, atat pentru succesul actual, cat si a celor viitoare. Totdata, se discuta si dificultatile intampinate si  se aduc ajustari planului, daca este necesar.

Avantajele contractarii coachilor Backtobasics:

 • Avem experienta in psihologie organizationala si psihologie clinica, aspect care ne faciliteaza o intelegere mai profunda a naturii umane.
 • Folosim doar metode si tehnici de coaching validate stiintific si cu impact direct asupra performantei, atitudinii, bunastarii si autoreglarii spre atingerea de scopuri.
 • Practicam si alte forme de invatare si dezvoltare, mai exact traininguri de soft skills, care aduc un plus de cunoastere in atingerea obiectivelor clientilor.
 • Cunoastem mediul business si totodata nevoile si motivatiile angajatilor, aspect care ne ajuta sa imbinam armonios obiectivele profesionale cu cele personale.

Indiferent ca aveti nevoie de un business coach sau un life coach, Coachii Backtobasics, asemenea unor antrenori sportivi, va ajuta sa deveniti cea mai buna versiune a voastra si sa atingeti rezultatele pe care vi le doriti in viata personala si profesionala.

  Oferta BackToBasics pentru coaching:

  Deoarece prin sedintele de coaching dorim sa contribuim la dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor si a business-urilor aflate in dificultate in perioada aceasta, in lunile aprilie – iunie va oferim urmatoarele beneficii:

  – Discount de 20% sesiunilor de coaching;
  – O garantie a rezultatelor de 14 zile. Daca nu sunteti multumiti, noi va returnam banii.

  – O sesiune recapitulativa gratuita, la o distanta de 3 luni de la incheierea sesiunilor. Aceasta va asigura mentinerea rezultatelor pe termen lung.

  Pentru o oferta personalizata de pret, va rugam completati formularul de mai jos:

  Cere-ne o oferta: