Cabinetul de coaching – locul in care veti gasi claritate, energie si siguranta.

Coaching cu rezultate

Coachingul este un proces personalizat de invatare, care porneste de la nevoile specifice ale fiecarui client. Acesta are ca scop imbunatatirea performantei in mai multe arii ale vietii. Invatarea se concentreaza pe „aici si acum”, mai degraba decat pe trecutul sau viitorul indepartat.

Coachingul este forma de invatare care produce cel mai rapid si cel mai vizibil rezultate si schimbari. Totodata, rezultatele obtinute sunt si mai stabile in timp, decat in urma practicarii altor forme de invatare.

Specificatiile procesului de coaching personal si profesional:

Sesiunile de coaching se deruleaza prin intalniri individuale, personale sau online, avand o durata de 1h.

Impreuna cu clientii, analizam problematica existenta si stabilim, de comun acord, o serie de scopuri de atins.

In functie de aceste scopuri, stabilim si un numar aproximativ de intalniri si o anumita frecventa, care poate varia de la o intalnire pe saptamana, la una pe luna.

Printre formele de coaching pe care le practicam, enumeram leadership coaching, management coaching, life coaching, toate fiind un tip de coaching personal, unu la unu.

Pasi in derularea sesiunilor de coaching

Identificarea si setarea obiectivelor

Obiectivul se refera la ceea ce vrea clientul sa obtina, pana la o anumita data. De exemplu o performanta mai crescuta (ca venit, promovare, evaluare mai pozitiva). Sau, o calitate a vietii mai ridicata (mai putin stres, un echilibru intre viata profesionala si cea personala). 

 
 

Constientizarea realitatii prin introspectie

Pe baza discutiilor si a unor teste validate stiintific reies cateva concluzii legate de: a) angajamentele pe care clientul le are; b) punctele tari pe care le detine si care reprezinta oportunitati pentru o dezvoltare ulterioara; c) situatiile dificil de depasit si a obstacolelor existente.

Dezvoltarea unui plan de actiune

Impreuna cu clientul, se realizeaza un plan de actiune, concentrat pe doua aspecte: a) consolidarea motivatiei si a angajamentului fata de rezultatele dorite; b) dezvoltarea abilitatilor de rezolvare a problemelor in situatii dificile. Planul se concretizeaza in cativa pasi mici, usor de implementat.

Evaluarea si revizuirea planului

In aceasta etapa, coachul si clientul analizeaza succesul obtinut pe baza implementarii planului si stabilesc metode de sarbatorire pentru client, atat pentru succesul actual, cat si a celor viitoare. Totdata, se discuta si dificultatile intampinate si  se aduc ajustari planului, daca este necesar.

Coachul vostru Backtobasics va fi Andreea Busecan pentru ca:

  • Este psiholog de profesie, specializat in psihologie organizationala, aspecte care ii faciliteaza o intelegere mai profunda a naturii umane.
  • Este coach acreditat si foloseste doar metode si tehnici de coaching validate stiintific, cu impact direct asupra performantei, atitudinii, bunastarii si autoreglarii spre atingerea de scopuri.
  • Practica si alte forme de invatare si dezvoltare, mai exact traininguri de soft skills, care aduc un plus de cunoastere in atingerea obiectivelor clientilor.
  • Cunoaste mediul business si totodata nevoile si motivatiile angajatilor, aspecte care o ajuta sa imbine armonios obiectivele profesionale cu cele personale.

Indiferent ca aveti nevoie de un business coach sau un life coach, Coachul Backtobasics Andreea Busecan, asemenea unui antrenor sportiv, va ajuta sa deveniti cea mai buna versiune a voastra si sa atingeti rezultatele pe care vi le doriti in viata personala si profesionala.

Costul unei sesiuni este 50 de euro, iar pachetele includ reduceri de pret. In general, o singura sesiune de coaching nu este suficienta in atingerea unor obiective sau rezolvarea unor probleme, astfel:

Alege pachetul de coaching care ti se potriveste cel mai bine:

 
Since beginning my work with Andreea, she has been an exemplary professional coach. She exhibits a unique sense of interest in my life and her insights and direction are always on target. I feel very supported in the attainment of my goals. She has been a vital resource to me and I look forward to our continuing relationship. What I liked most is her ability to mirror, and then articulates what’s going on… based on what you sense which created so much awareness. She has such a solid presence! Laura Borza

Clinical Psychologist & Psychotherapist, Cabinet Individual de Psihologie Borza Laura Monica

Am avut placerea sa colaborez cu „Back to basics” pentru serviciul de coaching, management coaching si life coaching. Coach a fost Andreea, una dintre fondatoare care este o persoana foarte profesionista, m-a ghidat la fiecare pas pentru a ajunge la targheturile stabilite. Am ajuns intr-un impas profesional cat si personal fiind intr-o tara straina (DK) dar impreuna am reusit sa ajungem la efectul dorit. Sesiunile au fost online prin Skype ceea ce mi-a oferit flexibilitatea necesara atingerii targhetelor. Multumesc! 🙂 Marian Laza

Web developer graduate, Aarhus, (Denmark)

Scrieti-ne pentru o oferta personalizata:

Scrieti-i Andreei ce nevoi aveti si intalniti-o personal in cabinetul de coaching: