New Business in Town

 Back to Basics … with respect for people.

Desi traim in era evolutiei, era tehnologiei, era vitezei, se simte din ce in ce mai pregnant nevoia de intoarcere la valorile primordiale ale umanitatii, vremurile in care traim fiind in primul rand o era a capitalului uman.

Nevoile angajatilor au castigat tot mai mult teren in ultimii ani in cadrul companiilor. Raportul de forte dintre angajati si angajatori s-a modificat radical. Controlul a fost transferat din mainile companiilor in cele ale angajatilor. In momentul de fata se incearca atingerea unui echilibru in ceea ce priveste relatiile de munca, iar solutia este mai simpla si mai intuitiva decat ar parea la prima vedere.

Una dintre nevoile noastre fundamentale si parte semnificativa a satisfactiei noastre personale, este nevoia de respect. Inca din vremuri stravechi, in care oamenii luptau pentru libertate cu pretul vietii, ei luptau defapt pentru respect. A fi un om liber inseamna a fi un om respectat.

Nucleul serviciilor BackToBasics.ro este tocmai respectul reciproc: respectul angajatilor pentru business-ul pe care il reprezinta, respectul managementului pentru oamenii pe care ii coordoneaza, respectul exprimat in fiecare interactiune de munca. Abordarea relatiilor de munca s-a indepartat de la cursul natural, din acest punct de vedere. Gandim sisteme de motivare si retentie de personal cu ecuatii complexe si pierdem din vedere nevoia de apartenenta, recunoastere si respect de care avem cu totii nevoie.

In zilele in care se pune tot mai mare accent pe dezvoltarea abilitatilor de cariera, noi propunem sa marsam pe dezvoltarea caracterului, cu accent pe respectul reciproc, pe corectitudine, pe valori general umane. Consideram ca, fara acestea, este ca si cum am cladi pe nisip. Caracterul reprezinta fundatia pe care putem incepe sa fim oameni de cariera, putem fi leaderi si putem cladi afaceri de succes.

Odata ce ne vom construi noi insine arhitectura valorilor si ne vom sustine echipele in acest demers, toate celelalte aspecte de business vor fi facilitate. Motivarea si responsabilizarea oamenilor nu va mai presupune un lung proces de incercare si eroare, ci va decurge natural din fundamentul deja stabilit.

Va invitam asadar, sa ne dezvoltam calitatile si sa ne restabilim valorile, iar pentru aceasta, serviciile de resurse umane BackToBasics.ro, va stau la dispozitie. Va asteptam sa ne urmariti saptamanal blogul, pentru informatii cu privire la dezvoltarea armonioasa a relatiilor de munca si pentru discutii cat mai interesante pe acest subiect.

Cu respect,

Echipa BackToBasics

Author: Andreea Busecan

Updated: 2019/02/07)