Antrenam echipe pentru rezultate zilnice si performanta continua.

Traininguri soft skills pentru companii

Trainingurile BackToBasics.ro se adreseaza firmelor care vor sa isi imbunatateasca comunicarea interna, sa isi dezvolte leaderii si sa isi intareasca echipele. Trainingurile sunt inspirate din experienta noastra practica si din problemele cu care vedem ca se confrunta firmele in activitatea de zi cu zi. Stim ca putem aduce plus valoare, tocmai de aceea, programele de training se achita doar dupa ce ne-am asigurat de satisfactia clientilor nostri. Cu bucurie spunem ca am finalizat cu succes toate training-urile. Ne recomanda cele peste 100 de traininguri sustinute in industrii precum IT, productie, distributie, publishing etc.

Tipuri de training pe care le oferim:

1. Training Leadership

Cu toate ca leadershipul este un concept vast si complex, in cadrul trainingului de leadership abordam solutii simple, care functioneaza. Consideram ca pentru a fi leaderi eficienti este necesar sa stim cum sa ne dezvoltam echipele prin motivare, delegare si setare corecta a asteptarilor. Daca aceste conditii sunt indeplinte, rezultatele noastre ca leaderi se vor imbunatati semnificativ. Va invitam sa participati la trainingurile BackToBasics pentru a va convinge de acest lucru.
Training leadership
Metode de motivare
Training leadership
Delegare eficienta
Training leadership
Leadership eficient
Training leadership
Setarea asteptarilor

2. Training Comunicare

„Sa spun sau sa tac? Si daca spun, cum sa spun?” Probabil ati stat de mai multe ori in cumpana daca sa ridicati o problema sau sa adresati o intrebare. Noi va recomandam de fiecare data sa alegeti varianta „Sa spun”, pentru ca astfel dati dovada de asertivitate. Comunicarea asertiva este temelia pentru rezolvarea problemelor, luarea deciziilor de grup si, nu in ultimul rand, oferirea unui feedback constructiv. Va invitam sa accesati trainingurile de comunicare BackToBasics, pentru a invata „cum sa spuneti lucrurile”, astfel incat acestea sa aiba impactul dorit.
Training comunicare
Comunicarea asertiva
Training comunicare
Feedback constructiv
Training comunicare
Gestionarea conflictelor
Training comunicare
Luarea deciziilor de grupr

3. Training Dezvoltare personala

Pentru a avea parte de o dezvoltare personala armonioasa si sustenabila, avem nevoie sa stim cum sa ne gestionam starile emotionale, cum sa ne dozam energia si, nu in ultimul rand, cum sa ne dezvoltam caracterul. Acesta din urma reprezinta fundatia de la care putem incepe sa fim oameni de cariera, putem fi leaderi si putem cladi afaceri de succes. Va invitam sa descoperiti tipurile de training de dezvoltare personala concepute special pentru a-ti asigura o crestere sanatoasa.
Training dezvoltare personala
Cu caracterul la munca
Training dezvoltare personala
Gestionarea frustrarii
Training dezvoltare personala
Managementul energiei si al timpului

Cum se desfasoara un training:

  • Analizam nevoile echipei prin discutii cu managementul si viitorii participanti la training.
  • Dezvoltam materialul de training si activitatile practice, pornind de la rezultatele analizei.
  • Sustinem trainingul, care cuprinde 70% activitati interactive. Oferim mici proiecte si teme prin care participantii vor putea sa isi perfectioneze abilitatile dezvoltate, timp de trei luni dupa finalizarea trainingului.
  • Oferim o sesiune recapitulativa la 3 luni de la livrarea trainingului, cu scopul de a reimprospata cunostintele si de a intari rezultatele.
Programele noastre de training sunt personalizate pentru fiecare companie in parte.

Trainingurile se pot sustine sub urmatoarele forme, in functie de complexitate:

Workshop

4h + 2h sesiune
recapitulativa la 3 luni

Training de o zi

7h + 3h sesiune
recapitulativa la 3 luni

Training de 2 zile

12h + 4h sesiune
recapitulativa la 3 luni

Educatie continua

Intalniri saptamanale, a cate 2h
timp de 3 sau 6 luni

Scrieti-ne pentru o oferta personalizata:

Scrieti-i Andreei ce nevoi aveti si intalniti-o personal in cabinetul de coaching: